Zo vindt u een makelaar die bij u past

Bent u van plan om binnenkort op zoek te gaan naar een nieuw huis en te verhuizen? Of wilt u uw huidige huis juist graag te koop zetten? Dan krijgt u natuurlijk te maken met een makelaardij. Maar hoe vindt u nu precies de juiste makelaar, die bij u past en aan al uw eisen en wensen voldoet? Wij geven u tips!

Zoek op internet naar een makelaar

Als eerste kunt u natuurlijk op het internet op zoek gaan naar een makelaar. Zoek hier bijvoorbeeld eens op welke makelaars er allemaal in uw buurt gevestigd zijn, en lees de recensies van makelaardijen. Kijk bijvoorbeeld eens op grote huizen websites, waar consumenten hun makelaar kunnen beoordelen. Maar vergeet ook zeker social media niet, ook hier vindt u genoeg recensies. Heeft u een aantal makelaars op het oog? Bezoek hun websites dan eens, zodat u een beetje een gevoel bij het kantoor krijgt en weet hoe groot bijvoorbeeld het team is en wat voor klussen ze vooral oppakken.

makelaar

Vraag rond in uw netwerk

Daarnaast is het handig om rond te vragen in uw eigen vriendenkring. Heeft u familie of vrienden die onlangs verhuisd zijn? Vraag ze om hun ervaring met hun makelaardij, of om tips naar hoe zij naar een makelaar op zoek zijn gegaan. Via via kunt u immers de beste mensen tegenkomen, en krijgt u direct te horen wat de mensen die u kunt van de makelaar vonden!

makelaar

Maak een afspraak met een makelaar

Heeft u na uw zoektocht één of een aantal makelaars op het oog? Schroom dan niet om eerst eens een kennismakingsgesprek te plannen bij een makelaardij alvorens u daadwerkelijk uw makelaar kiest. Het is natuurlijk belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u kiest, en dit gevoel weet u natuurlijk pas echt nadat u een keer bij het kantoor langs bent geweest. Ga dus gewoon eens bij een aantal zaken kennismaken, en kijk dan eens waar u zich het beste op uw gemak voelt.

Lees tip:  Geniet van je overkapping met plisse zonwering


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *