Zoveel huizen te koop Sliedrecht; hoe verkoop je die van jou?

Er staan momenteel een groot aantal huizen te koop Sliedrecht en de markt trekt weer goed aan. Dat is goed voor de economie, maar slecht als jouw woning in Sliedrecht daar tussen staat. De concurrentie is groot en het is zaak dat kopers jouw woning als beter gaan zien dan de rest. Het vinden van een goede makelaar is dan bijzonder belangrijk, maar je kunt zelf ook actie ondernemen. Met de onderstaande tips zorg je ervoor dat geïnteresseerden in huizen te koop in Sliedrecht jouw woning kiezen.

Huizen te koop in Sliedrecht: investeer slim

Misschien heb je wat geld tot je beschikking waarmee je je woning kunt verbeteren om de concurrentie met de andere huizen te koop in Sliedrecht aan te gaan. Denk dan goed na over waarin je investeert. Vergeet het opknappen van de badkamer en keuken, want dat is smaakgevoelig. Het is beter om werk te laten uitvoeren aan je dak en gevel en om een nieuwe zuinige cv-ketel te installeren. De verbeteringen binnen laat je dan aan de kopers over.

Neutrale kleuren

Ook de kleuren op de muur zijn smaakgevoelig en er zijn veel huizen te koop in Sliedrecht met een bijzonder interieur. Maar als jij een donkerblauwe muur hebt, dan is er niet alleen een kans dat de koper deze niet mooi vindt, je maakt het ook erg lastig voor ze om hem over te schilderen. Het is altijd verstandig om je muren op te frissen en om dan te kiezen voor witte en neutrale kleuren. De ruimte lijkt groter, de muren zijn netjes en de koper kan deze gemakkelijk veranderen naar iets in zijn of haar eigen smaak.

Lees tip:  Alles over NVM makelaars

Handige opbergoplossingen

Mensen die gaan kijken naar huizen die te koop staan in Sliedrecht zijn altijd geïnteresseerd in opbergmogelijkheden. Hoe meer opties er zijn om spullen kwijt te kunnen, hoe beter. Vergeet niet dat je deze opbergruimte in je huis leeg haalt, zodat je de kopers exact laat zien hoeveel ruimte er is. Veel opbergruimte is een groot voordeel bij het verkopen van je woning, dus daar moet je mee pronken.

Een huiselijk gevoel

Als er een potentiële koper langs komt om je woning te bezichtigen, dan moet deze er van binnen en van buiten perfect uitzien, maar niemand zit te wachten op een kale ruimte. Opruimen is altijd een goed idee, maar de koper mag best zien dat er in het huis geleefd wordt. Dat is ook wat hij of zij daar later zal doen en een huiselijk gevoel is een goed gevoel. Een bos bloemen op de tafel, een mooi schilderij aan de muur, leuke kussens op de bank en een paar familiefoto’s dragen bij aan een goede sfeer.

Hofstede Makelaardij | Van verkoop- tot aankoopmakelaar.

Vergeet buiten niet

Heb je een buitenruimte, dan is het belangrijk dat deze ook netjes is. Het is gemakkelijk om je alleen op binnen te richten, maar kopers vinden het heerlijk als er een plek is waar ze buiten kunnen zitten en relaxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *