De functionaliteit van de cinwall

Wellicht wilt jij je woning een grote make-over geven, maar heb je weinig zin om je gehele huis op de schop te nemen. In dat geval is het misschien een goed idee om een cinwall aan te schaffen. Dit is namelijk een kast waar jouw tv, audio en soms ook een elektrische haard in is geïnstalleerd. Dit is dus een iets prominentere toevoeging aan jouw woning, maar kan er zomaar voor zorgen dat de kamer een geheel andere uitstraling krijgt. Zo is een cinwall van donker hout een chique toevoeging aan je woonkamer, maar zorgt een lichtere kleur hout juist voor een elegante en rustige uitstraling. Wist je trouwens dat deze kasten onwijs veel opbergruimte hebben?

Een cinwall voor in jouw woning

Een cinwall kan je eigenlijk zien als je eigen thuisbioscoop die helemaal op maat voor jou is gemaakt. Hier kun je namelijk je tv zo laten inbouwen dat het net lijkt alsof je niet meer in je woning bent maar verplaatst bent naar een echte bioscoop. In deze cinwall is er genoeg ruimte; niet alleen voor je grote tv-scherm, maar ook voor extra audio apparatuur en eventuele soundbars. Alle bedrading die bij het scherm hoort zullen overigens goed worden weggestopt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over losse snoeren of opvallende kabels. Dit zorgt ervoor dat jouw cinwall een enorm luxe uitstraling heeft, en jouw woonkamer er tegelijkertijd erg opgeruimd uit ziet.

Ga voor praktische toevoegingen aan je cinwall

Maak jouw cinwall niet alleen een statement in je woning maar kies ook voor functionaliteit. Ga bijvoorbeeld voor een praktische optie, zoals bijvoorbeeld extra deuren en lades, of wellicht zelfs een hippe nis. Een nis is eigenlijk gewoon een opening in de kast waar je een prachtig boeket of wat leuke fotolijstjes in kunt plaatsen. Het mooie van de cinwall is dat je zelf je eigen kast kunt ontwerpen. Wil je namelijk veel deurtjes, maar iets minder lades? Geen probleem; dat kan geregeld worden! Hiermee ben je ervan verzekerd dat de cinwall die jij aanschaft precies naar wens is en geheel in jouw interieur past.

Lees tip:  Verbeter uw huis met het advies hier

Ga je voor een greep of toch een soft-close?

Als het gaat om deurtjes kun je bij de cinwall ook alle kanten op. Ga je bijvoorbeeld voor deurtjes met een enorm hippe greep, of kies je toch voor deuren zonder grepen? Een greeploze deur is namelijk erg chique en zorgt ervoor dat het een vlak geheel wordt. Bij deze deurtjes hoef je er slechts zacht tegen te duwen en vervolgens opent de deur zichzelf. Dit is dus erg gemakkelijk om te gebruiken en dit zorgt ook voor de opgeruimde uitstraling van je woning. Bovendien zijn veel kasten gemaakt met een soft-close mechanisme, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken over deurtjes die te hard dichtslaan. Je kunt dus zonder zorgen de deuren dicht laten vallen en je hoort niets! Ideaal dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *