Wat is een TV-wand van TVwand.nl?

Een TV-wand is een wand speciaal gemaakt om de TV in te hangen. Dit bespaard ruimte, ziet er strak uit en je kunt er veel kanten mee op. Je kunt er een combinatie-kast van maken, bijvoorbeeld een opbergkast of een boekenkast. Of gewoon helemaal strak laten, zonder een ‘open’ deel in de wand. Op TVwand.nl kun je dit laten maken. Wil je graag meer informatie hierover? Neem dan contact op en laat je inspireren. Er is vaak erg veel mogelijk en het is de bedoeling om jouw voorkeuren zo veel mogelijk terug te zien in het ontwerp.

Voordelen TV-wand bij TVwand.nl

Waarom zou je eigenlijk gaan voor een TV-wand? Nou, om te beginnen: het bespaart heel wat meubels, want je kunt ervoor kiezen om de wand te laten beschikken op wat opbergruimte. Daarnaast is het trendy voor je huis en kan het een extra huiselijk gevoel geven. Je kunt het ook combineren met bijvoorbeeld een soundbar voor het gevoel alsof je in de bioscoop bent, of ga voor een sfeerhaard. Of ga voor mooie ledverlichting of spots. Kijk op TVwand.nl voor meer info hierover.

Beste plaats TV-wand

Waar in het huis plaats je het nou eigenlijk? Er is hier geen one size fits all antwoord op, want het ene huis is het andere niet. Zo ook de ruimte. Het is natuurlijk handig als de wand niet op een plek zit waarbij je veel afleiding op de achtergrond of ernaast hebt. Houd er ook rekening mee met hoe hoog je de TV uiteindelijk wilt hebben, zodat je niet last krijgt van je nek. Google is je beste vriend voor wat inspiratie voor van alles, maar TVwand.nl kan hier ook bij helpen! Je kunt de TV-wand zelf in elkaar zetten, maar kunt er ook hulp bij krijgen.

Lees tip:  Waarom een ​​schoorsteen op maat laten maken voor jouw woning?

TV-wand in de slaapkamer

Wil je lekker op bed liggen, ontspannen en ondertussen je favoriete film of serie kijken? Een TV-wand van TVwand.nl hoeft niet alleen in de woonkamer geplaatst te worden, dit kan ook prima in de slaapkamer. Combineer het met een opbergsysteem, een bed erbij, bureau en kledingkast. Je kunt veel kanten op met een TV-wand en dus ook in jouw slaapkamer. Heb je een kleine slaapkamer? Je hoeft niet voor een enorme wand te gaan, je kunt dit ook klein houden natuurlijk. 

Extra kamer over? Maak er een home cinema van!

Heb je een zolderkamer waar eigenlijk alleen een wasmachine in staat? Of is het meer een logeerkamer, maar is dit niet wekelijks? Ook hier kun je de ruimte gebruiken om er een gezellige home cinema ruimte van te maken. Lichten uit, spotlichten aan: die kun je aan de bovenkant laten maken voor een extra sfeertje. Een goed geluidssysteem voor een wat intenser gevoel bij het kijken van de film doet het ook goed. Of ga juist voor strak en simpel. Het is jouw huis, richt het zo in waar zowel jij als eventuele huisgenoten blij van worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *