Bekijk ons aanbod laminaatvloeren en kies de vloer die bij je past

Laminaat is een goede keuze als je voor de uitstraling van hout in jouw huis wilt gaan, maar niet gelijk een parketvloer wil kopen. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Je kunt jouw huis de uitstraling geven die jij wilt met het ruime aanbod laminaatvloeren van Cavallo-Floors.

Wat is laminaat?

Laminaat bestaat uit meerdere lagen. De eerste laag bestaat uit MDF of HDF. Daarna volgt een foto of print van een houten plank die op de onderlaag is geperst. Het geheel wordt afgedekt met een beschermlaag van melamine. Deze laag is slijtvast en houdt je laminaatvloer mooi. De slijtvastheid wordt getest door speciale testbureaus en aangegeven in een W-waarde. Laminaat met een W23 waarde is bijvoorbeeld geschikt voor woonkamer, slaapkamer en andere woonruimtes. Hoe hoger de W-waarde, des te dikker de slijtlaag is.

Welk laminaat heb je nodig?

Laminaat met een dikke slijtlaag blijft langer mooi en is bijvoorbeeld ook geschikt voor winkels, kantoren of ruimtes waar veel gelopen wordt. De slijtlaag kan veel meer aan dan wanneer deze dun is. Als je een laminaatvloer kiest voor de woonkamer hoeft de slijtlaag natuurlijk niet super dik te zijn en kun je kiezen voor een wat lagere W-waarde en een dus dunnere slijtlaag. Als je wel kiest voor een laminaatvloer met een dikkere slijtlaag gaat deze bij normaal woongebruik waarschijnlijk wel veel langer mee.

Een W23 laminaatvloer is geschikt voor intensief woongebruik, zoals de woon- en slaapkamer. Een laminaatvloer met de waarde W31 kan ook worden gebruikt voor licht commerciële doeleinden zoals hotelkamers en kantoren. De W32 vloer is geschikt voor gemiddeld commercieel gebruik en kan ook worden gebruikt in kantoren en de entree van winkels. De laminaatvloer met een W33 waarde is ideaal voor intensief commercieel gebruik. Hierbij kun je denken aan drukke kantoren en winkels. Natuurlijk kunnen alle vloeren worden gebruikt in de woonkamer, slaapkamer of andere woonruimtes.

Lees tip:  De intrigerende eigenschappen en veelzijdigheid van lavasteen

Bekijk ons aanbod laminaatvloeren

Cavallo-Floors verkoopt laminaatvloeren van goede kwaliteit. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar. Daarnaast verkoopt Cavallo-Floors ook ondervloeren, legsetjes en afstandshoutjes om de afstand te meten die tussen het laminaat en de muur moet zitten. Op die manier kun je zelf gemakkelijk je laminaatvloer leggen.

Cavallo-Floors heeft laminaatvloeren met verschillende uitstralingen. Je kunt vast wel een laminaatvloer vinden die bij jou past. Ga bijvoorbeeld voor licht eiken of eiken grijs. Wil je liever een wat donkerdere vloer? Dan kun je ook voor donker eiken of een andere donkerdere laminaatvloer gaan. Wanneer je rondkijkt op Cavallo-Floors.nl zie je meteen hoe ruim het assortiment is.

Kies de juiste ondervloer

Er zijn verschillende ondervloeren verkrijgbaar bij Cavallo-Floors. Sommige ondervloeren zijn geschikt voor gebruik bij vloerverwarming, anderen weer niet. Houdt bij het kiezen van een ondervloer rekening met jouw wensen en wat de beste keuze is voor jouw laminaatvloer. Twijfel je over de geschikte ondervloer? Dan kun je altijd Cavallo-Floors een berichtje sturen of bellen voor advies.

Bekijk ons aanbod laminaatvloeren. Je vindt zeker een vloer die bij jou past. Voor andere benodigdheden en advies kun je bij Cavallo-Floors ook terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *