Laminaatvloer outlet Genemuiden

Een laminaatvloer kopen? Lees deze tips!

Tips bij het kopen van een laminaatvloer

Overweeg je een laminaatvloer te kopen bij een laminaat outlet? Laminaatvloeren zijn zeer populair. En dat is niet zonder reden, want deze vloeren zijn er in diverse designs, zijn eenvoudig schoon te maken en ook nog eens betaalbaar. Vooral de laatste jaren komen er steeds mooiere laminaatvloeren bij. Hoe moet je dan kiezen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet bij het kopen van een laminaatvloer.

Bedenk of wel of niet voor een v groef kiest

Met laminaatvloeren heb je de keuze uit verschillende designs. Bedenk eerst of je voor laminaat met of zonder v-groef kiest. Kies je voor laminaat met een v-groef, dan ziet deze vloer er meer uit als een echte houten vloer. Kies je voor laminaat zonder v-groef, dan krijg je een wat strakkere vloer die eenvoudiger schoon te houden is. Wel kunnen bij mindere kwaliteit vloeren de naden te zien zijn.


Bedenk hoeveel je de laminaatvloer gebruikt

Denk ook na over hoeveel je de laminaatvloer gaat gebruiken. Dit is geheel afhankelijk van in welke ruimte je de vloer gaat leggen. In de woonkamer zal je de vloer intensiever gebruiken dan in de slaapkamer. Zorg er in dat geval voor dat het laminaat een hoge gebruiksklasse heeft van bijv. 31 of nog hoger. Er zijn ook laminaatsoorten die gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Wel moet je er altijd extra op letten of jouw gewenste laminaat hier geschikt voor is.

Kies voor kwaliteit

Koop je laminaat, dan zal je vast een budget hebben. Let wel goed op de kwaliteit van het laminaat. Meestal krijg je waar je voor betaalt. Koop je een goede laminaatvloer bij Fabrieksverkoop Genemuiden of een andere specialist, dan weet je zeker dat je laminaatvloer jaren mooi zal blijven. Hierdoor ben je tussendoor niet extra geld kwijt, waardoor je altijd voldoende hebt voor je hypotheek. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *