Alles over NVM makelaars

Wanneer je jouw huis te koop aan wilt bieden of op zoek bent naar een huis, is het slim gebruik te maken van een deskundige NVM makelaar, Edwin van Vilsteren makelaars in Zwolle is een erkend NVM makelaar.

De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) is een hoogstaande vereniging voor vastgoeddeskundigen en makelaars. Bij een makelaar die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars staat kwaliteit voorop. Je kunt daarom als verkoper en/of koper vertrouwen op uitmuntende begeleiding door deze makelaar. Wanneer je kiest voor een NVM makelaar ben je volkomen zeker van bekwaamheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Een makelaar die is aangesloten bij de Vereniging van Makelaars moet namelijk o.a. jaarlijks zijn kennis op peil te houden én altijd de belangen van de klant voorop te stellen. Verder kun je altijd terecht bij de NVM als je klachten over een makelaar hebt die is aangesloten bij NVM. Kortom, met een makelaar van NVM ben je zeker van een deskundige begeleiding bij de verkoop en/of koop van een huis aansluit bij jouw wensen.

Een huis (ver)kopen voor de beste prijs

Een makelaar helpt je bij de (ver)koop van een woning. Ben je van plan jouw huis binnenkort te koop aan te bieden? Dan is het goed een verkoopmakelaar in te schakelen. Een verkoopmakelaar helpt je onder andere bij de woningpresentatie. De deskundige makelaar weet als geen ander hoe een huis te koop aangeboden moet worden. Er worden kwalitatieve foto’s van jouw huis gemaakt én de woning wordt op verschillende wijzen gepresenteerd.

Lees tip:  De Petite Friture Vertigo, een knap stukje design

Verkoopmakelaar

De verkoopmakelaar voert de bezichtiging op een prettige manier uit en zorgt ervoor dat het bezichtiging proces in goede banen wordt geleid. Verder helpt de makelaar je natuurlijk ook bij zaken als de taxatie, onderhandelingen en het tekenen van de koopakte. Ook wanneer je binnenkort een huis wilt kopen, is het handig een makelaar in te schakelen de diensten van een makelaar. De aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een huis dat perfect past bij jouw woonwensen. Een makelaar heeft kennis van de markt, hoort vaak als eerste welke huizen beschikbaar komen én behartigt jouw belangen altijd. Bij het kopen van een huis komt altijd meer kijken dan je denkt. Een deskundig makelaar ondersteunt je graag bij het vinden van jouw droomhuis voor de beste prijs. Lees meer op https://evvmakelaars.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *