Vind mooie woonstijlen en opties voor je interieur

Een mooie inrichting is belangrijk voor fijn wonen. Af en toe is het moeilijk om een inrichting samen te stellen. We denken graag met je mee. Het kan helpen om te beginnen bij het kiezen van een woonstijl. Woonstijlen kunnen erg verschillen van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het mooist vindt en wat het beste aanvoelt is een goed vertrekpunt. Daarna kun je op zoek gaan naar de juiste attributen om je inrichting verder vorm te geven. Laat je hieronder verder inspireren.

Kies een woonstijl die je je thuis laat voelen

Van industriële woonstijlen tot aan romantische woonstijlen, de keuzemogelijkheden zijn ontelbaar. De juiste keuze maken is niet altijd snel gedaan, af en toe kan je zoek raken in het grote aanbod. We bespreken een aantal van onze meest gewaardeerde woonstijlen om je op weg te helpen. Als eerste de basic woonstijl – die zich onderscheidt door leefbare vormen – is doorgaans heel erg leuk. Verder geniet de design woonstijl een moderne look, wat ook heel goed kan passen. Afsluitend is een klassieke woonstijl leuk als je van rijke stijlen houdt. Deze drie stijlen kunnen de inrichting van je woonkamer heel mooi maken. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, is het tijd om het verder af te maken. Koop de tofste spullen die passen in jouw gekozen woonstijl. Bij het kiezen van de juiste woonstijl is het vooral belangrijk dat je je eigen smaak volgt. Je eigen mening is het belangrijkst! Ook is het belangrijk om je goed te informeren over materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde pvc vloer nadelen. Belangrijk om hier op te letten.

Lees tip:  De Petite Friture Vertigo, een knap stukje design

Fraaie verlichting in de keuken

Om welke reden is de keuze voor een bepaalde verlichting boven de keukentafel nou zo van belang? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder de juiste verlichting? Zeker boven de tafel moet de juiste verlichting geplaatst zijn. Dit is namelijk de plek waar we de krant doornemen, werken en gezellige avonden met kennissen beleven. Ga je lampen shoppen? Denk van tevoren na over de plaatsing, het type verlichting en de hoeveelheid licht. Aarzel je welk licht het beste bij jouw wensen past? Vraag dan zeker advies bij een winkel.

Vintage en Retro – De optimale interieurcombinatie

De trend op dit moment: Vintage en Retro. Ben jij gek op een gezellige en warme stijl? Dan is de stijlcombinatie retro en vintage aan te raden voor jou. Retro kenmerkt zich door de levendige kleuren. Vintage is een stijl met brutaliteit. Het kan heel levendig zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er eigenaardige kleuren die Vintage omschrijven, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast hoort een scheurtje ook bij Vintage. Geef kleding en producten een nieuwemogelijkheid en geef er zelf een leuke touch aan. Een goede mix tussen verleden en heden! Op fan van wonen vind je allerlei tips om jouw woning op te fleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *