ZZP-boekhouder Amsterdam vaste prijs van 80 euro p/m

ZZP-boekhouder Amsterdam vaste prijs van 80 euro p/m


Zoekt u een ervaren zzp-boekhouder-Amsterdam? Een kantoor dat u zakelijk bijstaat? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij doen voor de zzp’er veel meer dan alleen de boekhouding. Wij verzorgen de complete boekhouding voor 80 euro excl. btw per maand, Maar wij denken ook met u mee, en adviseren u  over aftrekposten, kosten, de auto van de zaak, meewerkaftrek, aankopen van een huis en nog veel meer. Wij kunnen ons voorstellen dat u als zzp’er uw tijd liever aan ondernemen besteedt. De oplossing? Besteed uw boekhouding uit aan zzp-boekhouder-Amsterdam.  Bel 06-13936399 voor een gratis kennismaking.


Werk door boekhouder Amsterdam


Samen met u bepalen wij de koers om u te ontzorgen op het gebied van: boekhouding, de balans, btw-belastingaangiften en de aangifte Inkomstenbelasting. Onze kracht is dat wij de taal van de zzp’er spreken. En we zijn zeven dagen per week open, ook na 17.30 uur. U mag tot 22.00 uur bellen. Wij verzorgen de aangifte omzetbelasting. De btw is de belasting die u elk kwartaal moet afdragen. Het is het verschil tussen de betalen btw minus de te ontvangen btw. Wij kunnen de aangifte omzetbelasting voor u opstellen en indienen. Als u btw verlegd factureert krijgt u btw terug.


Aangifte Inkomstenbelasting

Heeft u een eenmanszaak? Dan moet uw aangifte inkomstenbelasting opgesteld worden en ingediend worden ieder jaar voor uiterlijk 1 mei. Uiteraard weet u voor 1 mei wat er als te betalen bedrag uitkomt. Maar we kunnen uitstel aanvragen tot minimaal 1 september. Wij geven ook actief en pro-actief advies. Huurt u een huis of koopt  u een huis. Wilt u zakelijk rijden met uw auto, hoe oud is uw wagen. Woont u samen. Werkt uw partner mee in de zaak, heeft u vermogen in Box-3. Wat kan en wilt u investeren. Betaalt u cash of wilt u leasen. Wij geven u onze mening en u mag uiteraard zelf kiezen wat u beslist.

Lees tip:  Een boekhouder in Groningen inhuren voor jouw administratie?


Boekhouding mailen

U mailt elk kwartaal de pdf van uw bankrekening, een mt-940 bestand, u klikt even uw verkoopfacturen aan die al op uw pc staan en zet die in de mail. Als u die verstuurt kunnen wij al tachtig procent van het werk doen. Zeer gericht vragen wij inkoopbonnen van u op. U dient ze zelf zeven jaar te bewaren, maar wij hoeven niet elk kwartaal de maandelijkse factuur van T-mobile en MC Donalds te zien. Eenmaal is genoeg.


MT -940 inlezen


Daarom vragen wij zeer gericht uw kostenbonnetjes op. Wij lezen uw bankgegevens in en boeken de omzet en controleren die met de ontvangsten op de bank.

Switch naar zzp-boekhouder Amsterdam

Als u de switch naar zzp- boekhouder Amsterdam wil maken dan kan dat het beste per 1 januari. Wij werken geheel digitaal, dus u mag alles mailen. Verkoopfacturen, bankbestand. Stuurt uw huidige boekhouder of accountant te hoge facturen. Belast hij vage dingen door, heeft u geen vaste prijs afgesproken. Moet u betalen voor de jaarrekening, terwijl die niet meer verplicht is voor de zzp’er.

Contact

Dan kunt u bij zzp-boekhouder Amsterdam een gratis gesprek aanvragen. Voor de vaste-all-in-prijs van 80 euro excl btw per maand bent u al klaar. Advies en alle gesprekken zijn hierbij inbegrepen. Bel 06-13936399 voor meer info. Of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *