Een boekhouder in Groningen inhuren voor jouw administratie?

Een boekhouder in Groningen inhuren voor jouw administratie?

Wilt u graag een boekhouder in Groningen inhuren voor jouw administratie?

Bent u nou starter, zzp’er, particulier of heeft u al een bestaande onderneming hebt. U kunt altijd bij ons terecht! Wilt u meer weten over een boekhouder in Groningen inhuren voor jouw administratie? In deze blog leggen we de soorten administratie uit!

Wat doet een boekhouder?

Als u een eigen onderneming hebt, kunt u het best druk hebben met het ondernemen daarvan. Nu is het ook heel belangrijk dat jouw administratie wordt bijgehouden en het is zelfs verplicht. Een boekhouder houdt u inkomsten en uitgaven bij. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij controleren al jouw aangiften voor inkomstbelasting en btw om te zien of je recht hebt op bepaalde aftrekposten. Wij geven als bedrijf ook advies op waar jouw onderneming op kan besparen.

Wat zijn onze specialiteiten?

Bij Oostra & partners zijn wij gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Administratie & Jaarrekeningen
  • Belastingen
  • Advies & Begeleiding
  • Overstappen
Een boekhouder in Groningen inhuren voor jouw administratie?

Administratie & Jaarrekeningen

Administratie

Het is misschien vervelend al die bonnetjes en facturen. Maar het is heel belangrijk dat jouw bedrijf de administratie goed in orde heeft. U wilt graag problemen voorkomen. Ook is het nuttig voor jouwzelf dat alles in orde is want, u wilt natuurlijk een goed overzicht hebben van je inkomsten en uitgaven. Bij ons mag u als klant zelf bepalen hoe u jouw administratie wilt hebben. Wilt u alles zelf doen? En dat wij over u schouders meekijken. Of geef jij alles uit handen? Oostra & Partners zoekt in overleg met u altijd naar de manier die het beste bij uw situatie past.

Lees tip:  Het belang van een goede groepsdynamiek op de werkvloer

Jaarrekeningen

Een jaarrekeningen kan best belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Zo kunt u zien hoe het met jouw onderneming gaat. Mensen willen altijd verbeteren en hebben altijd ideeën en plannen om hun onderneming te verbeteren. Het is natuurlijk leuk om te zien of jouw plan heeft gewerkt. Ook is het van belang om te zien waarop gewerkt kan worden. Bij Oostra & Partners wordt altijd in overleg met u de jaarrekening besproken. Zo kunnen we samen doelen stellen en begeleiden we jouw naar een succesvol toekomst

Belastingen

De belastingdienst, iedereen kent het wel. Het is natuurlijk niet leuk om te betalen. Maar niemand kan er onderuit komen. Wat doen wij precies? Wij verzorgen het volgende:

  • Aangiften inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting, loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenkbelasting

Advies & Begeleiding

Er zijn zoveel dingen waar u rekening mee wilt houden en u wilt graag verstandige keuzes maken. Daarom geeft Oostra&Partners ook financieel advies en begeleiding. Of het nou om het afbetalen van je huis gaat of over waar u het beste op kunt besparen. U kunt voor alles bij ons terecht.

Overstappen

Bent u nou ontevreden over uw eigen boekhouder en vindt u het maar moeilijk om een boekhouder te vinden. Daarom biedt Oostra&Partners een gratis overstapservice aan. Binnen 30 dagen regelen wij en uw huidige boekhouder u overstap.

Bent u tevreden over onze diensten en wilt u graag verder geholpen worden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u daar graag bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *