Investeren in onroerend goed of goud?

Onroerend goed is een populaire investering. Er zijn veel wijzigingen in het monetaire systeem met een opgeblazen risico of minder rendement, de beleggingsmarkt gaat verder met de plan fantasierijke en goed uitziende beleggingsbenaderingen. Deze ontwikkelingen maken het belangrijk voor onroerendgoedlicenties om elementaire en actuele kennis van onroerendgoedinvesteringen te hebben. Dit betekent natuurlijk niet dat licenties als beleggingsadviseurs moeten fungeren. Al die tijd moeten ze beleggers doorverwijzen naar goed geïnformeerde belastingaccountants, advocaten of beleggingsprofessionals. Dit zijn de professionals die deskundig advies kunnen geven over de specifieke behoeften van een belegger.

Overweeg alle drie de factoren voordat u in onroerend goed investeert

De drie factoren van beleggen in onroerend goed zijn gebied, perceptie en economie. De sleutel tot het doen van de beste investering in onroerend goed, en met name in coöperaties en herenhuizen, is om alle drie de factoren te overwegen. Investeren in onroerend goed komt overeen met bepaalde verplichtingen van de koper. Investeringen in onroerend goed uitsluitend op basis van de locatie van het onroerend goed zullen deze resultaten niet opleveren. Voordat u een investering doet, is het essentieel om de drie overwegingen op te nemen

  • Overweeg het hele spectrum
  • Overweeg aandacht voor het gebied waarin u vastgoed koopt
  • Denk aan de financiële factoren zoals belastingen

Verdiensten van investeringen in onroerend goed

Onroerend goed waarden zijn sterk gevarieerd in verschillende delen van het land. Toch hebben veel onroerendgoedbeleggingen een bovengemiddeld rendement laten zien, over het algemeen hoger dan de geldende rentetarieven voor hypotheekverstrekkers. In de veronderstelling betekent dit dat de belegger de invloed van het gehuurde geld kan gebruiken om een ​​aankoop van onroerend goed te beleggen en zich relatief zeker voelt dat, indien lang genoeg aangehouden, het actief meer geld zal opleveren dan het kost om de aankoop te financieren.

Onroerend goed biedt beleggers meer controle over hun beleggingen dan andere opties zoals aandelen, enz. Onroerendgoedbeleggers krijgen ook verzekerde belastingvoordelen.

Lees tip:  Ondernemers en investeerders komen samen


Minpunten van investeringen in onroerend goedLiquiditeit verwijst naar hoe snel een actief in contanten kan worden omgezet. Een belegger in beursgenoteerde aandelen belt bijvoorbeeld alleen naar een effectenmakelaar als er fondsen nodig zijn. De effectenmakelaar verkoopt de aandelen en de belegger ontvangt de contanten. In contract kan het zijn dat een vastgoedbelegger het onroerend goed tegen een aanzienlijk lagere prijs moet verkopen dan gewenst om een ​​snelle verkoop te garanderen. Natuurlijk kan een belegger in onroerend goed een beperkte hoeveelheid contant geld ophalen door het onroerend goed te herfinancieren.

Over het algemeen zijn enorme bedragen nodig om in onroerend goed te beleggen. Het is niet eenvoudig om zonder professionele begeleiding in onroerend goed te beleggen. Investeringsbeslissingen moeten gebaseerd zijn op zorgvuldig onderzoek van alle feiten, versterkt door een grondige kennis van onroerend goed en de manier waarop dit wordt beïnvloed door de markt.

Investeren in goud

Een andere optie waarbij u minder last heeft van bovengenoemde voordelen is het investeren in goud. De markt hiervoor is zeer goed! Het grootste voordeel is dat uw kapitaal veel meer liquide is. U kunt op ieder moment uw investering verkopen en het geld op andere manier spenderen. Overweegt u de investering in goed? Kijk dan eens bij Gold Republic


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *