Zorgeloos wonen met VvE beheer

Het beheren van een VvE is ingewikkelder dan het lijkt. Binnen het takenpakket van de Vereniging van Eigenaren valt o.a.: administratief beheer, onderhoud, financieel beheer en organisatorisch beheer. de VvE zelf beheren is dan ook tijdrovend en soms wat ingewikkeld. Hebben jullie als Vereniging van Eigenaren niet de benodigde tijd en/of kennis om het beheer voor eigen rekening te nemen? Vermijd een slapende Vereniging van Eigenaren en kies voor extern VvE beheer! De externe VvE beheerder neemt alle of een deel van de taken over. Op deze manier hoeven jullie er niet meer naar om te kijken en kun je zonder zorgen wonen in jouw appartement.

De voordelen van goed VvE beheer

Het hebben van een gezonde, actieve VvE verbetert het woonplezier en de waarde van het appartement. Een actieve Vereniging van Eigenaren zorgt voor een goede organisatie en komt op tijd in actie. Maar, wat is een gezonde VvE nou werkelijk? Een gezonde VvE vergadert in ieder geval één keer per jaar. Daarnaast zorgen zij dat zaken als de gevels, funderingen, technische installaties en dakconstructies voldoende onderhouden worden. Het is tevens van belang een onderhoudsplan op te stellen. In dit rapport staat beschreven wat het onderhoud gaat kosten en op welk moment dit plaatsvindt. Een inactieve Vereniging van Eigenaren brengt vele nadelen met zich mee. Zo wordt het complex wordt onvoldoende onderhouden, wat onder andere zorgt voor minder woonplezier.

Het VvE beheer uitbesteden

Om te zorgen voor een actieve en gezonde VvE, kunnen jullie ervoor kiezen het beheer van de VvE uit te besteden. Dit is mogelijk voor het volledige beheer of een gedeelte zijn. Op het moment dat jullie het VvE beheer uit handen geven, helpt deze partij bij zowel begeleiding en advies als uitvoering. Denk hierbij aan dingen als; bestuurlijk beheer, bouwkundig beheer, financiële administratie en het heractiveren van een VvE. Door het VvE beheer uit te besteden aan een professionele partij ben je zeker van een kwalitatief goede aansturing en begeleiding. En dat zorgt voor een comfortabele woonomgeving, waarde behoud voor het complex en zorgeloos wonen. VvE beheer uitbesteden? Kijk dan eens op https://www.asnvvebeheer.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *