Geef uw versleten bank of stoel een tweede leven

Na jarenlange trouwe dienst is uw stoel of bank wellicht doorgezakt en/of versleten. U kunt er natuurlijk voor kiezen de stoel of bank te vervangen. Echter zijn mensen soms gehecht geraakt aan het meubelstuk en doen ze deze als het even kan niet weg. Geef uw favoriete stoel of bank een tweede kans door te kiezen voor meubelstoffering of meubelrestauratie. herstofferen is mogelijk van moderne bank tot antieke stoel. Meubelreparatie is er zowel groot als klein. In sommige gevallen hoeven er enkel wat stiknaden vervangen te worden, in andere gevallen wordt de stoel of bank compleet gerestaureerd. Na de meubelreparatie of -restauratie ziet uw meubel er weer perfect uit en kan deze weer jarenlang mee. Zo geeft u uw favoriete bank of stoel een nieuw leven!

Herstoffering en meubelrestauratie brengt vele voordelen met zich mee

Is uw favoriete fauteuil doorgezakt? Geef ‘m een nieuw leven door te kiezen voor meubelstoffering of -reparatie. Eén voordeel is uiteraard dat u uw bank of stoel kunt behouden. Echter brengen meubelreparatie en -stoffering nog verschillende andere voordelen met zich mee. Zo is een oude stoel of bank restaureren een stuk milieuvriendelijker dan het kopen van een nieuw meubelstuk. Verder is dat de aankoop van een nieuwe bank of stoel in veel gevallen prijziger is dan het repareren van een versleten meubel. De uitkomst van het herstofferen of repareren? Uw favoriete stoel of bank dat er weer geweldig uitziet!

Uw antieke bank of stoel met ambachtelijk vakmanschap hersteld

Uiteraard wilt u dat uw versleten meubelstuk er na reparatie weer gloednieuw uitziet. Arendsstofferingen.nl gaat altijd voor een optimaal resultaat. Bij Arends kunt u met iedere bank of stoel terecht. Van klassieke bank tot leren fauteuil en van herstofferen tot complete renovatie. De mogelijkheden zijn oneindig en u zult versteld staan van het resultaat. Eerlijk vakmanschap staat hoog in het vaandel. Dit vindt u onder andere terug in vrijblijvend advies aan huis en een gratis offerte. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Meubelreparatie en -stoffering is in bijna ieder geval mogelijk én een goede investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *