Bespaar op uw vaste lasten

Begin vandaag nog met besparen! Consumind helpt consumenten om te besparen op hun energierekening. Dit doen we door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de termen op energienota’s toe te lichten en persoonlijk advies te geven. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. 

Consumind is geen onafhankelijke prijsvergelijker. Consumind werkt met een beperkt aantal leveranciers. Consumind is ervan overtuigd dat het aanbieden van meerdere aanbieders niet in uw voordeel hoeft te zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus zij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. De partijen met wie Consumind samenwerkt zijn vermeld in de dienstenwijzer.

Inmiddels is Consumind al vijf jaar actief en er zijn ondertussen bijna 800.000 gezinnen in Nederland klant geworden.

Winkelomschrijving

Consumind is de financiële assistent voor al uw grote vaste lasten in het huishouden. Een groot team van financiële assistenten, elk gespecialiseerd in een eigen vakgebied, spant zich in én staat voor u klaar op het gebied van energie, telecom, verzekeringen, hypotheken en consumptief krediet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *